TEKINTSE MEG ÖN IS GYÉMÁNTSZEMES KIRAKÓ ÉS SZÁMOK SZERINTI FESTÉS TERMÉKEINKET!

Telefon: +36304822938, E-mail: info[kukac]kreativtermekek.hu

Kreatív Blog - Kreatív Termékek Webáruház

Ötletek festés számok alapján képekhez

Kreatív Termékek Webáruház
2021.07.27 14:15
Ötletek festés számok alapján képekhez

A festés számok alapján, vagy számok szerinti festés, ki hogyan ismeri ezen termékeket, egy igen kellemes időtöltést biztosíthat Önnek is.

 

A kellemes időtöltést és kikapcsolódást csak fokozhatja az, hogy egy olyan képet készíthet el, amiről korábban nem is álmodhatott volna, ha nem rendelkezett a festéshez szükséges kellő érzékkel, tehetséggel.

 

A festés művészete lássuk be nem mindannyiunkban fedezhető fel, ugyanakkor sokunk szeretne mégis egy olyan dolgot alkotni saját részre, vagy ajándékba, amit saját maga készít el, szép és otthonunknak sok éven át tartó dísze lehet.  A egyik ilyen termék a számok szerinti festés képek, melynek elkészítéséhez nem kell kifejezetten festőművésznek lennünk, bár az kétségtelen, hogy az elkészítése ennek is odafigyelést, kreativitást és türelmet igényel.

 

A festés számok alapján magában hordozza a termék lényegét vagyis, hogy mire számíthatunk, hogyan készíthetünk saját magunk festményeket.

 

Ahogyan a termék neve is mutatja, a festést számok alapján kell elkészítenünk, tehát egy adott mintán a számokat figyelve az ahhoz tartozó számmal ellátott festék dobozából kell az adott területre a festéket felvinni.   Egy egyszerű példa, ha az 1-es számmal ellátott festéket nyitja fel, akkor a festővásznon lévő 1-es számmal ellátott felületeket kell azzal festeni és így tovább.  

 

Most felsorolva, lépésről-lépésre szeretnénk ötletet adni a festés számok alapján kép elkészítéséhez.

 

Festés számok alapján kép elkészítési javaslata

 

 1. A festés számok alapján kép termék dobozból készítse elő a festéshez szükséges valamennyi kiegészítőt.
 2. Egy sima kemény felületre, például asztalra, amennyiben rendelkezik festőállvánnyal, abban az esetben arra helyezze el a festendő képfelületet.
 3. Tekintse meg a festés számok alapján képet és döntse el, hogy melyik számozott részével szeretné megkezdeni a kép festését.
 4. Célszerű a nagyobb felületekkel kezdeni, majd fentről lefelé haladva festeni, de természetesen mindenki maga dönti el, hogy honnan, milyen irányban és milyen ütemben festi meg a képet).  
 5. Miután meghatározta, hogy a kép melyik részét kezdi festeni, az adott résznek megfelelő számú tároló edényben lévő festéket óvatosan nyissa fel, majd a készlethez mellékelt ecsettel kezdje el  festék felvitelét.
 6. A kép festése közben célszerű figyelni a mintaképet is, így jobban tudja követni, hogy a kép melyik részt fogja megfesteni. 
 7. Miután végzett egy adott számhoz tartozó szín felvitelével, a festékes edényt zárja vissza és kezdje meg a következő számnak megfelelő szín festését.
 8. Miután a valamennyi számozott felület festésével végzett, a képen a festéket hagyja megszáradni, a festett felületet semmivel ne törölje át!

A festés számok alapján kép elkészítése, mint említettünk odafigyelést, kreatívitás hajlamot és időt is igényel, de kifejezetten festőművészeti tehetséges véleményünk szerint nem. 

Fontos azért néhány dolgot felsorolni, hogy kik lelhetik örömöket ebben a termékben és kik azok, akik mi nem ajánlanánk a festés számok alapján termékeket. 

 

Kinek ajánljuk a festés számok alapján termékeket

 • aki érez magában kreativitást
 • aki türelemmel rendelkezik
 • aki hajlandó időt áldozni a kép elkészítésére, nem kapkodja el a festés folyamatokat
 • aki szereti  a festményeket
 • aki örömét leli abban, ha szép dolgokat készít saját részre, vagy ajándékba
 • aki saját otthonát szeretné egyedi, saját készítésű festménnyel díszíteni

 

Kinek nem ajánljuk a festés számok alapján termékeket

 

 • aki abszolút nem érez magában kreativitást
 • aki türelemmel nem rendelkezik
 • aki nem hajlandó időt áldozni a kép elkészítésére
 • aki nem szereti a festményeket és ebből adódóan nem leli örömét a számok szerinti festés készletben  

Természetesen az általunk leírtak pusztán ötletek, javaslatok és mindenki maga dönti el, hogy a festés számok alapján kép elkészítését szeretné-e, van sem.

Miért lehet jó választás a festés számok alapján?

 

Többek között,

 • Egyszerűen és szórakozva festhet különleges képeket
 • A kép elkészítése közben szórakozva terelheti el figyelmét felgyorsult világunk mindennapi gondjaitól
 • A kép festése közben serkentheti agyműködését, hiszen folyamatosan összpontosít a képre, a festés folyamatára
 • mert saját otthonunk egyik szép dísze lehet a festés számok alapján kép
 • mert az elkészített képet egyedi ajándékként is átadhatja ismerőseinek, szeretteinek
 • ha gyermeke is van, akkor gyermekével együtt tud kellemes, figyelemfelkeltő kreatív pillanatokat eltölteni
 • mert nagyon sok embernek szüksége van egy olyan kikapcsolódásra és időtöltésre is, amit nem az internetes világhálón és a médiában próbál megtalálni

Szerző: Kreatív Termékek Webáruház