TEKINTSE MEG ÖN IS GYÉMÁNTSZEMES KIRAKÓ ÉS SZÁMOK SZERINTI FESTÉS TERMÉKEINKET!

Telefon: +36304822938, E-mail: info[kukac]kreativtermekek.hu

Kreatív Blog - Kreatív Termékek Webáruház

Kreatív hobbi, legyen Ön is kreatív

Kreatív Termékek Webáruház
2021.07.22 11:05
Kreatív hobbi, legyen Ön is kreatív

Napjainkban számtalan hobbival, kreatív hobbival találkozhatunk és a jelenlegi korszak megszámlálhatatlan lehetőséget nyújt különböző időtöltésekre, szórakozásokra.

 

Az egyik leginkább elterjedt hobbi a digitális világ adta lehetőségek okán az internetes szórakozás, ahol játékok, zenék, filmek és számtalan dolgok között válogathatunk.  Egyesek szerint ez jó, mert már egy digitális, felgyorsult világban élünk és meg kell felelni a kor elvárásainak. Mások szerint viszont a digitális világ, az internet ártalmas lehet, kifejezetten a gyerekek fejlődésében.

Átlagos emberként nehéz meghúznunk a határt, hogy mi az, ami még a javunkra válik és mi az, ami már szinte teljesen magával ragad és gyakorlatilag elveszi az időnket a mozgástól, valamint a gondolkozásunkat teljesen  beszűkíti.  

Véleményünk szerint van egy egészséges határ, ahol eleget teszünk a kor elvárásainak, de úgy, hogy nem dobjuk el azokat a dolgokat, melyek hosszú időkön át segítettek a fejlődésünkben, testünk, szellemi állapotunk kialakulásában.  

Mi is nyilvánvalóan igazodunk és megértjük a digitális világot, annak előnyeit, de nem tesszük félre a hagyományos szórakozást, hobbikat.

Ilyen hobbik pl. a sport, tánc, természetjárás és még sorolhatnánk.  

Rendkívül fontosnak tartjuk testünk egészsége mellett a szellemi egészséget is, melyet sokszor úgy is serkenthetünk, hogy a kreatív termékekben, a hagyományos logikai játékokban, a társasjátékokban keressük a szórakozást.

Itt érkeztünk el ahhoz a ponthoz, ahol kijelenthető, hogy a korunk vívmányait ötvözve a művészettel, a kreativitással olyan kreatív hobbit is választhatunk, mellyel figyelmünket, kézügyességünket is igénybe vehetjük.  

Sokan vagyunk úgy, hogy olyan kreatív hobbit keresünk, mellyel kiélhetjük a művészi hajlamainkat és eközben egy olyan dolgot készítünk, ami hosszú időn át büszkeséggel tölt el bennünket.

Mit is értünk azon, hogy a jelenlegi kor előnyeit felhasználva találhatunk magunkat kreatív hobbit?

Milyen kreatív hobbik léteznek?

Az egyik ilyen terület a festés. Na de a festéshez érzék kell és tehetség. Ez utóbbi kijelentés vitathatatlan, viszont itt jön korunk egyik elterjedt és nagyszerű találmánya a számok szerinti festés.

Ezeknél a termékeknél tulajdonképpen a rendelkezésünkre áll egy digitálisan megtervezett és kinyomtatott, a megfelelő mintával és számokkal ellátott festővászon, illetve az ahhoz tartozó festékek és természetesen az ecsetek is. Egy ilyen terméknél egyszerűen az utasításokat követve készíthetünk gyönyörű festményeket saját magunk.  

A festés számok alapján kép elkészítésének kissé részletesebb útmutatóját az Ötletek festés számok alapján képekhez című bejegyzésünkben írjuk le.

Szintén egy kreatív hobbi lehet a kreatív gyémánt, vagy gyémántszemes kirakóként ismert képek elkészítése. Ezen terméknél elkészítésénél szintén a kézmozgásunk, figyelmünk igénybevételére van szükség, hiszen kis gyöngyöket kell elhelyezni a képminta megjelölt felületére. A kreatív gyémént kirakó felhasználási ötleteket a Kreatív gyémánt, hogyan használjuk című bejegyzésünkben írjuk le.

Utóbbi két terméknél valóban kreatív hobbiról beszélhetünk, hiszen a képek elkészítéséhez kreatív hajlamra van szükségünk.

Persze több terület létezik még a hobbi, kreatív hobbi területén is, ahol nem egy telefon, vagy számítógép használatával szórakozunk.

Véleményünk szerint szükségünk van olyan hobbikra, kreatív hobbikra, ami kikapcsolódást nyújt és ha kis időre is, de elvonja a figyelmünket felgyorsult világunk mindnapi gondjairól.  

Szerző: Kreatív Termékek Webáruház